Historie

AK-5365

In 1982 heb ik mij als zelfstandig accountant (AA) gevestigd in IJsselstein en wel op het adres Utrechtsestraat 7. Een gedeelte van dit pand werd door mij gehuurd en ik begon met jawel… één cliënt. De praktijk bleek in een behoefte te voorzien en groeide uit tot een bekend kantoor in het IJsselsteinse.

In 1992 rondde ik mijn NIVRA studie als Registeraccountant af en kon ik vanaf dat moment als RA mijn dienstverlening uitbreiden.

Na een samenwerkingsverband van 10 jaar ben ik met ingang van 1 januari 2006 ben weer als zelfstandig accountant (RA) gevestigd. Ditmaal op het adres Utrechtsestraat 9 te IJsselstein.

De afgelopen decennia, vanuit de startblokken beginnend, heeft niet alleen een grote vakkennis en ervaring opgeleverd, maar ook talrijke contacten. Door nauwe samenwerking met de belastingdienst , fiscalisten, banken, notarissen en advocaten worden uw belangen optimaal behartigd.

Accountantskantoor J. Knol is een SRA kantoor, dat houdt in dat ons kantoor dient te voldoen aan de richtlijnen door het SRA (www.SRA.nl) gesteld.

J.K. Knol RA